Οι ΝΤΟΥΣΑΝ και ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ ξέρουν…

Οι ΝΤΟΥΣΑΝ και ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ ξέρουν…

Eπτά συμμετοχές συμπλήρωσε ο Πάτρικ Πρότσεκ, μ’ αυτήν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. 

Επειδή δεν πήγε καλά η ομάδα συνολικά, πέρασε εφιαλτικές στιγμές και ο Πολωνός κίπερ. Κανείς όμως δεν μπορεί να τον κατηγορήσει, αφού στα προηγούμενα παιχνίδια ανταποκρίθηκε αρκετά ικανοποιητικά. 

Προκύπτει εύλογα το ερώτημα, στον κυριακάτικο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, αν θα διατηρηθεί στο τέρμα ο 23χρονος Πολωνός, ή θα ξαναδούν οι οπαδοί της ομάδας τον Βοζίνια. 

Ο διεθνής κίπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από τα μέσα του Σεπτέμβρη. 

Βασικά ο Ντούσαν Κέρκεζ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μάριος Σταυρινίδης, θα λάβουν την απόφαση ποιος θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας στο «Αμμόχωστος». 

Η γνώμη του δεύτερου έχει βαρύνουσα σημασία, αφού δουλεύει καθημερινώς με τους γκολκίπερ της ομάδας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE