ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Ομολόγησε το φόνο και πάει ψυχίατρο o 40χρονος

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Ομολόγησε το φόνο και πάει ψυχίατρο o 40χρονος

Οδηγήθηκε εκ νέου τηνΤετάρτη (21/11) στο Δικαστήριο ο 40χρονος ύποπτος για τον φόνο της 56χρονης Γιαννούλας Χατζηγιάννη που διαπράχθηκε στις 12/11 στον Οίκο Μαραθάσας.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, ο 40χρονος 4 ημέρες (16/11) μετά το άγριο φονικό ομολόγησε στους ανακριτές ότι διέπραξε το έγκλημα.

Την επόμενη μέρα (17/11) υπέδειξε στους ανακριτές τη σκήνη του εγκλήματος, ενώ παρέδωσε τα ρούχα που φορούσε την μέρα του φονικού τα οποία είχαν κηλίδες από αίμα.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, εναντίον του εγκρίθηκε το αίτημα για ανανέωσης της κράτησης του για άλλες 8 ημέρες.

Τέλος να σημειώσουμε ότι θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο για υπόθεση πλαστογραφίας.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.