Ποινή κανονικής ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ που δεν ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ σε γνωστό ποδοσφαιριστή!

Ποινή κανονικής ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ που δεν ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ σε γνωστό ποδοσφαιριστή!

Ο Δανός επιθετικός είχε γρονθοκοπήσει τον άτυχο οδηγό και τελικά θα το πληρώσει με ποινή κανονικής φυλάκισης που δεν εξαγοράζεται.

Ηταν αρχές Οκτωβρίου, όταν ο Νίκλας Μπέντνερ λογομάχησε στην Κοπεγχάγη με ταξιτζή για κάποιο μικροποσό και η διαφωνία έφτασε στο σημείο ο Δανός επιθετικός να ρίξει μπουνιά στον οδηγό και να του σπάσει δόντια και σαγόνι. Τελικά η υπόθεση έφτασε μέχρι το δικαστήριο κι αυτό αποφάσισε ότι ο πρώην φορ των Αρσεναλ, Γιουβέντους, όχι μόνο θα πληρώσει 1.000 ευρώ στον ταξιτζή, αλλά θα κληθεί να περάσει και 50 μέρες στη φυλακή, ποινή που δεν εξαγοράζεται.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE