Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός κυνηγός από τη Λεμεσό

Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός κυνηγός από τη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 70χρονος από τη Λεμεσό, που κυνηγούσε σε περιοχή της Σαλαμιού.


Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις, ο 7οχρονος είχε μεταβεί για κυνήγι σε περιοχή της Σαλαμιού. Ωστόσο, επειδή άργησε να επιστρέφει οι οικείοι του ανησύχησαν και ο γιος του μετέβη σε αγροτική περιοχή της Σαλαμιού, όπου εντόπισε τον πατέρα του αναίσθητο, λίγο πριν τις 19:00. Κάλεσε ασθενοφόρο και την Αστυνομία.

Ο 70χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο του. 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις του αστυνομικού σταθμού Κελοκεδάρων ο θάνατος του 70χρονου εκτιμάται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια αφού δεν έφερε κανένα τραύμα, απλώς κάποιες εκδορές από την πτώση του στο έδαφος.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.