Ο Απόλλωνας ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον Μάριο Σοφρωνίου! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ο Απόλλωνας ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον Μάριο Σοφρωνίου! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ο Απόλλων Λεμεσού καλεί όλο τον κόσμο να βρεθεί στις 25/11 στο Θ’ Δημοτικό Σχολείο Καψάλου για δειγματοληψία και εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών.

Αναλυτικά:

»Αγαπητοί συμπολίτες, στις 25 Νοεμβρίου δίνουμε όλοι το παρών μας στο Θ’ Δημοτικό Σχολείο Καψάλου για δειγματολειψία και εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών.

Υποχρέωση και καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε τον φίλο και συμπολίτη μας Μάριο Σοφρωνίου στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του.

Κάντε όλοι αυτό που σας προστάζει η ψυχή σας δίνοντας ελπίδα και δύναμη τόσο στο Μάριο όσο και σε άλλους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Ώρες δειγματολειψίας:

10:00 – 13:00 και 15:00 – 17:00

Γραφείο Τύπου 
Απόλλωνα Λεμεσού».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE