ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το έχει ΑΝΑΓΚΗ!

Το έχει ΑΝΑΓΚΗ!

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο (24/11) την ΑΕΚ εκτός έδρας σε ένα ντέρμπι που είναι για την 10η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Πάολο Τραμετσάνι έχει ανάγκη τη νίκη γιατί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πάρει μεγάλη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας και θα δει τις επόμενες αναμετρήσεις με ένα καλύτερο φακό. Φυσικά και δεν είναι εύκολο το έργο των πρωταθλητών στη Λάρνακα όμως ο ΑΠΟΕΛ παίζει πάντα για τη νίκη. Εξάλλου ο στόχος είναι ξεκάθαρος και αυτός είναι το πρωτάθλημα.

Εξάλλου πάντα μετά από διακοπή πρωταθλήματος είναι σημαντικό να κερδίζεις και να ατενίζεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Το έχει ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ να σταθεροποιεί σιγά σιγά την απόδοσή του σε υψηλά επίπεδα καθώς ξέρουν πολύ καλά στην ομάδα της Λευκωσίας πως ακόμη αρκετοί παίκτες δεν έβγαλαν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Αναμένουν και ευελπιστούν όμως ότι αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ η ομάδα θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και αγωνιστική με αγωνιστική θα βελτιώνεται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Θα μας τρελάνει ο καιρός - Ζέστη και βροχές στο «μενού» - Αναλυτικά η πρόγνωση



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top