ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Προβλήματα στους δρόμους λόγω βροχόπτωσης

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Προβλήματα στους δρόμους λόγω βροχόπτωσης

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της επαρχίας Λάρνακας, προκάλεσαν οι βροχές που έπεσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης (21/11), με αποτέλεσμα δύο δρόμοι της επαρχίας να επηρεάζονται σημαντικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά το χωριό Χοιροκοιτία, άνοιξε ρήγμα στο οδόστρωμα βάθους τριών μέτρων περίπου.

Το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου έχει σηματοδοτηθεί και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Ο παραλιακός δρόμος Κιτίου - Ζυγίου, από τη συμβολή του με το δρόμο προς Αλαμινό, μέχρι και τον Πεντάσχοινο, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση λόγω συσσώρευσης όγκων χώματος, λάσπης και αντικειμένων εντός του οδοστρώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.