ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Χαμός λόγω έντονης βροχόπτωσης - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα οχήματά τους

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Χαμός λόγω έντονης βροχόπτωσης - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα οχήματά τους

Τέσσερις φορές ειδοποιήθηκε η ΕΜΑΚ για απεγκλωβισό προσώπων από οχήματα, λόγω έντονης βροχόπτωσης στην επαρχία Λάρνακας. 

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων από τις 23.40 το βράδυ της Τετάρτης (21/11) μέχρι τις 05.00 το πρωί της Πέμπτης (22/11) η ΕΜΑΚ ανταποκρίθηκε σε 4 ανταποκρίσεις για απεγκλωβισμό προσώπων από τα οχήματα τους στις περιοχές Χοιροκοιτία,Ζύγι, Τόχνη.

Επίσης, ειδοποιήθηκε για 3 αντλήσεις όμβριων υδάτων από πλημυρισμένα υποστατικά στις κοινότητες Άγιου Θεόδωρου, Ζυγίου και Καλαβασού.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, προβλήματα προκλήθηκαν και στο οδικό δίκτυο της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά το χωριό Χοιροκοιτία, άνοιξε ρήγμα στο οδόστρωμα βάθους τριών μέτρων περίπου και στον παραλιακό δρόμο Κιτίου - Ζυγίου, από τη συμβολή του με το δρόμο προς Αλαμινό, μέχρι και τον Πεντάσχοινο, συσσωρεύτηκε όγκων χώματος, λάσπης και αντικειμένων εντός του οδοστρώματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.