Έδωσαν ΔΥΝΑΜΗ στον Σταυρή Χρήστου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έδωσαν ΔΥΝΑΜΗ στον Σταυρή Χρήστου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο Δημοτικό Στάδιο Ύψωνα «Στέλιος Χαρή» έγινε χτες βράδυ ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ του συνδέσμου παλαιμάχων της περιοχής και του ομίλου παλαιμάχων της ΑΕΛ. 

Ήταν για οικονομική στήριξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Σταυρή Χρήστου, ο οποίος δίδει μεγάλη μάχη με σοβαρή ασθένεια. Αυτές τις μέρες είναι σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία, όπου κάνει θεραπεία. 

Η κίνηση των συμπαιχτών και των συμπολιτών του, δίδει δύναμη στον Σταυρή, να κερδίσει τον πολύ δύσκολο αγώνα που δίδει τον τελευταίο καιρό. 

Το παρών του έδωσε και ο Δήμαρχος Ύψωνα Παντελής Γεωργίου. 

*Ευχαριστούμε την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ για τις φωτογραφίες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE