ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Σταμάτησε η κατάθεση του Χάρη λόγω διακοπής ρεύματος – «Δεν πάτησα κάτι εγώ»

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Σταμάτησε η κατάθεση του Χάρη λόγω διακοπής ρεύματος – «Δεν πάτησα κάτι εγώ»

Σταμάτησε για λίγα λεπτά η κατάθεση του Υπουργού Οικονομικών ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, την Πέμπτη (22/11), λόγω διακοπής ρεύματος στην αίθουσα.

Συγκεκριμένα, ενώ κατέθετε από τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (22/11) ο Χάρης Γεωργιάδης ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό, διακόπηκε το η παροχή ρεύματος στην αίθουσα και αναγκαστικά, προχώρησαν σε ένα μικρό διάλειμμα.

Μάλιστα, αστειευόμενος ο Πρόεδρος της Επιτροπής, είπε: «μας έκανα σαμποτάζ», με τον Υπουργό Οικονομικών να απαντά στο ίδιο ύφος: «Δεν πάτησα κάτι εγώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE