ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Σταμάτησε η κατάθεση του Χάρη λόγω διακοπής ρεύματος – «Δεν πάτησα κάτι εγώ»

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ: Σταμάτησε η κατάθεση του Χάρη λόγω διακοπής ρεύματος – «Δεν πάτησα κάτι εγώ»

Σταμάτησε για λίγα λεπτά η κατάθεση του Υπουργού Οικονομικών ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, την Πέμπτη (22/11), λόγω διακοπής ρεύματος στην αίθουσα.

Συγκεκριμένα, ενώ κατέθετε από τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (22/11) ο Χάρης Γεωργιάδης ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό, διακόπηκε το η παροχή ρεύματος στην αίθουσα και αναγκαστικά, προχώρησαν σε ένα μικρό διάλειμμα.

Μάλιστα, αστειευόμενος ο Πρόεδρος της Επιτροπής, είπε: «μας έκανα σαμποτάζ», με τον Υπουργό Οικονομικών να απαντά στο ίδιο ύφος: «Δεν πάτησα κάτι εγώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.