Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»
Σε δηλώσεις προέβη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος για υποβολή υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι αρχικά η Αστυνομία αιτήθηκε 8ήμερη κράτηση των τεσσάρων υπόπτων, ωστόσο το δικαστήριο διέταξε την 6ημερη κράτησή τους.
Θυμίζουμε ότι συνελήφθηκαν μια 59χρονη επιχειρηματίας από τη Λεμεσό, η 62χρονη γραμματέας και δυο υπάλληλοι της πρώην ΣΠΕ, 51 και 42 ετών.
Σημειώνεται ότι την 59χρονη εκπροσωπείται από την Δικηγόρο, Φιόνα Νικολάου, η 62χρονη και ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων στα ταμεία της ΣΠΕ από τον Χρίστο Πουργουρίδη, και η δεύτερη από την Μαρία Νεοφύτου και Νάγια Παναγιώτου.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε επιχειρηματία, γραμματέα και δύο υπαλλήλους ΣΠΕ- Δάνεια από «φαντάσματα»
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον των συλληφθέντων διερευνώνται τα αδικήματα:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις