Υπό τους ήχους του βιολιού το πάρτι της socialite της Λεμεσού - Οι τουλίπες κρέμονταν από το ταβάνι - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   

Υπό τους ήχους του βιολιού το πάρτι της socialite της Λεμεσού - Οι τουλίπες κρέμονταν από το ταβάνι - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   

Το πάρτι έλαβε χώρα στο σπίτι της Λεμεσιανής, όπου γιόρτασε την ονομαστική της εορτή.

Η Μαρία Βασιώτου γιόρταζε την Τετάρτη, 21/11, και κάλεσε στο σπίτι της στη Λεμεσό, τις φίλες της. Το δείπνο τελέστηκε υπό τους ήχους του βιολιού σε ένα σκηνικό υπέροχο.

Η διακόσμηση ήταν εντυπωσιακή με τις τουλίπες να πρωταγωνιστούν.

Παντού υπήρχαν τουλίπες και όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που ακολουθούν ακόμα και από το ταβάνι κρέμονταν οι τουλίπες.

Ένας βιολιστής φρόντισε για την μουσική στο πάρτι, ενώ τα γλυκά, και συγκεκριμένα οι τούρτες ήταν εντυπωσιακές. 

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα στα video που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE