Υπό τους ήχους του βιολιού το πάρτι της socialite της Λεμεσού - Οι τουλίπες κρέμονταν από το ταβάνι - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   

Υπό τους ήχους του βιολιού το πάρτι της socialite της Λεμεσού - Οι τουλίπες κρέμονταν από το ταβάνι - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   

Το πάρτι έλαβε χώρα στο σπίτι της Λεμεσιανής, όπου γιόρτασε την ονομαστική της εορτή.

Η Μαρία Βασιώτου γιόρταζε την Τετάρτη, 21/11, και κάλεσε στο σπίτι της στη Λεμεσό, τις φίλες της. Το δείπνο τελέστηκε υπό τους ήχους του βιολιού σε ένα σκηνικό υπέροχο.

Η διακόσμηση ήταν εντυπωσιακή με τις τουλίπες να πρωταγωνιστούν.

Παντού υπήρχαν τουλίπες και όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που ακολουθούν ακόμα και από το ταβάνι κρέμονταν οι τουλίπες.

Ένας βιολιστής φρόντισε για την μουσική στο πάρτι, ενώ τα γλυκά, και συγκεκριμένα οι τούρτες ήταν εντυπωσιακές. 

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα στα video που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE