Ψάχνεται για ΚΟΥΛΟΥΡΗ ενόψει Ιανουαρίου!

Ψάχνεται για ΚΟΥΛΟΥΡΗ ενόψει Ιανουαρίου!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα από την A Βola για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Ευθύμη Κουλούρη. Η πρώτη προσέγγιση των Πορτογάλων και οι σκέψεις για τον Έλληνα επιθετικό που διανύει μια εξαιρετική σεζόν στον Ατρόμητο.

Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει ξεκινήσει εκρηκτικά τη σεζόν και με τα οχτώ τέρματα που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο, βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Όπως είναι λογικό, έχει αρχίσει και κεντρίζει πάνω του αρκετά βλέμματα, με την πορτογαλική A BOLA να αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι στο…τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας από την Πορτογαλία, ωστόσο το ενδιαφέρον έχει… κεντρίσει ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος αγωνίζεται στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα “λιοντάρια” έχουν ήδη ξεκινήσει κάποιες διερευνητικές επαφές προκειμένου να δουν ποιες είναι οι πιθανότητες απόκτησης του.

Ωστόσο, τα πρώτα δείγματα δεν ήταν ενθαρρυντικά, καθώς κοστολογείται κοντά στα εφτά εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο είναι μεγάλο για την Σπόρτινγκ.

Ως εκ τούτου προσανατολίζονται στην προοπτική να καταθέσουν πρόταση δανεισμού με την προϋπόθεση να μπορούν να τον αγοράσουν στο τέλος της σεζόν.

Το δημοσίευμα κλείνει, αναφέροντας πως δεν γνωρίζουν αν ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι τέτοιο και αναμένονται οι προθέσεις του Δικεφάλου.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE