Έσπασε ρεκόρ 18χρονος: Έβγαλε άδεια και μετά από 49 λεπτά του αφαίρεσαν το δίπλωμα για τροχαία παράβαση

Έσπασε ρεκόρ 18χρονος: Έβγαλε άδεια και μετά από 49 λεπτά του αφαίρεσαν το δίπλωμα για τροχαία παράβαση

Μάλλον πρόκειται για την πιο γρήγορη αφαίρεση διπλώματος οδήγησης στην ιστορία. Οι γερμανικές αρχές αφαίρεσαν το δίπλωμα οδήγησης από έναν νεαρό οδηγό σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

 

Εχοντας παραλάβει την άδεια οδήγησης πριν από 49 λεπτά, ο 18χρονος συνελήφθη στο Χέμερ (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία). Είχε πάρει 4 φίλους του μαζί του στο αυτοκίνητο κι η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, τον έπιασε να τρέχει με 95 χιλιόμετρα την ώρα αντί του ορίου των 50 χιλιομέτρων/ώρα.

Εκτός της αφαίρεσης του διπλώματος, όπως αναφέρει το Αθηναικό πρακτορείο ειδήσεων, ο νεαρός οδηγός θα πρέπει να πληρώσει ένα «βαρύ πρόστιμο» και να παρακολουθήσει «επιπλέον μαθήματα, που του στοιχίσουν πολύ», εξήγησε η τοπική αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.