Τραγωδία στη Λευκωσία: Θανατηφόρο το τροχαίο με φορτηγό – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 55χρονης
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω τις 7 το πρωί, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ (Σημείο περιοχής Στράκκας - Λευκωσία).
Mπορεί ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Γκοντίν, να είχε περίοπτη θέση στην πρώτη σελίδα της «Corriere dello Sport» όσον αφορά την προσπάθεια ενίσχυσης της Μίλαν με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες – δεν αποκλείεται η ιταλική ομάδα να αποτελέσει σύντομα το νέο σταθμό στην καριέρα του Γιάγια Τουρέ μετά τον Ολυμπιακό – αλλά το μεγάλο όνειρο στο Μιλάνο είναι η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.
Η συνάντηση που είχε πριν από μερικές ημέρες ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Λεονάρντο, με τον Μίνο Ραϊόλα, ατζέντη του 37χρονου Σουηδού «σταρ» των Los Angeles Galaxy, φέρεται ν’ απέδωσε καρπούς.
Σύμφωνα με το «SportMediaset» ο Σκανδιναβός αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League για εξάμηνη συνεργασία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο «Ίμπρα» θα λάβει 2.200.000 ευρώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Εάν επιβεβαιωθεί ο Ιμπραχίμοβιτς θα επιστρέψει στη Μίλαν μετά από έξι χρόνια, καθώς φόρεσε τη «ροσονέρα» φανέλα από το 2010 έως το 2012.
Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις