Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε νεκρή νεαρή γυναίκα - Τα πρώτα στοιχεία

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε νεκρή νεαρή γυναίκα - Τα πρώτα στοιχεία

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γυναίκα ηλικίας 34 ετών εντοπίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα (22/11) στο διαμέρισμα της στην Παλλουριώτισσα στη Λευκωσία.

Η Αστυνομία απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού δεν έφερε εξωτερικά τραύματα με τις Αρχές να ερευνούν αιφνίδιο θάνατο.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού τους θα διενεργηθεί την Παρασκευή (23/11), όπου θα διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.