Μόνο σε ΜΕΓΑΛΟ κλαμπ της Πορτογαλίας

Μόνο σε ΜΕΓΑΛΟ κλαμπ της Πορτογαλίας

Συνέντευξη στη Record παραχώρησε ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Αντρέ Τεσέιρα. 

Ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, αν σκέφτεται επιστροφή στην πατρίδα του, λέγοντας θα το πράξει μόνο αν έλθει πρόταση από μεγάλη ομάδα της χώρας. 

Είπε ότι στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Για το ότι δεν έπαιξε πολλά ματς πέρσι, ανέφερε πως ήταν λόγο προπονητή. Δήλωσε παράλληλα «μεγάλος φαν του Κέρκεζ». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.