Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, 22 Νοεμβρίου 2018: Εγκαίνια στο Τμήμα Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας

Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, 22 Νοεμβρίου 2018: Εγκαίνια στο Τμήμα Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ προχώρησε σε αναβάθμιση του Τμήματος Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας.

Τα εγκαίνια του Τμήματος πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στους χώρους του Νοσοκομείου, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, στην παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διεύθυνσης, των Ιατρών Συνεργατών και του προσωπικού της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ. Παρευρέθηκαν επίσης πολιτικοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε από τον Διευθυντή του τμήματος Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας, Δρ. Κλεάνθη Ιωαννίδη, ο νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος General Electric Architect 3 Tesla, ο οποίος εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο τμήμα. Πρόκειται για ένα από τους λιγοστούς μαγνητικούς τομογράφους που έχουν εγκατασταθεί στην Ευρώπη. Επιτρέπει τη διενέργεια κορυφαίας ποιότητας ειδικών εξετάσεων (advanced imaging), ενώ η σχετικά ευρεία διάμετρός του καθιστά την εξέταση άνετη ακόμα και για άτομα με κλειστοφοβία.

Το Τμήμα Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ είναι από τα πιο σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα κέντρα στην Κύπρο, στελεχωμένο από έμπειρους ιατρούς ακτινολόγους και εξειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό. Παρέχεται η δυνατότητα διεκπεραίωσης μεγάλου εύρους εξετάσεων, οι οποίες διενεργούνται με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.