Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, 22 Νοεμβρίου 2018: Εγκαίνια στο Τμήμα Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας

Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, 22 Νοεμβρίου 2018: Εγκαίνια στο Τμήμα Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ προχώρησε σε αναβάθμιση του Τμήματος Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας.

Τα εγκαίνια του Τμήματος πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στους χώρους του Νοσοκομείου, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, στην παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διεύθυνσης, των Ιατρών Συνεργατών και του προσωπικού της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ. Παρευρέθηκαν επίσης πολιτικοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε από τον Διευθυντή του τμήματος Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας, Δρ. Κλεάνθη Ιωαννίδη, ο νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος General Electric Architect 3 Tesla, ο οποίος εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο τμήμα. Πρόκειται για ένα από τους λιγοστούς μαγνητικούς τομογράφους που έχουν εγκατασταθεί στην Ευρώπη. Επιτρέπει τη διενέργεια κορυφαίας ποιότητας ειδικών εξετάσεων (advanced imaging), ενώ η σχετικά ευρεία διάμετρός του καθιστά την εξέταση άνετη ακόμα και για άτομα με κλειστοφοβία.

Το Τμήμα Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ είναι από τα πιο σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα κέντρα στην Κύπρο, στελεχωμένο από έμπειρους ιατρούς ακτινολόγους και εξειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό. Παρέχεται η δυνατότητα διεκπεραίωσης μεγάλου εύρους εξετάσεων, οι οποίες διενεργούνται με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE