ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Τι έδειξε η νεκροτομή του άτυχου 48χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Τι έδειξε η νεκροτομή του άτυχου 48χρονου

Καταπλακώθηκε από μάρμαρα στις 7 Νοεμβρίου στη Λεμεσό.

Τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 48χρονου διενήργησε το πρωί της Παρασκευής (23/11) η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα και σύμφωνα με τα πορίσματα η αιτία θανάτου του είναι βαριά εγκεφαλική κάκωση λόγω της καταπλάκωσης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης ο Omari Tornikov εργαζόταν στο χώρο του εργοστασίου και προσπαθούσε να διαχωρίσει πλάκες μαρμάρων με σκοπό να τις μετακινήσει, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οι πλάκες μαρμάρων έπεσαν πάνω του, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να τραυματιστεί.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE