ΚΥΠΡΟΣ: Έπιασε αυτοκίνητο τύφλα στο μεθύσι «μέρα μεσημέρι» - Φυλάκιση και στέρηση άδειας

ΚΥΠΡΟΣ: Έπιασε αυτοκίνητο τύφλα στο μεθύσι «μέρα μεσημέρι» - Φυλάκιση και στέρηση άδειας

Ποινική καταδίκη σε οδηγό από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε την Παρασκευή (23/11) 53χρονο, σε ποινή φυλάκισης 20 ημερών σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Το Δικαστήριο επέβαλε επίσης στον 53χρονο ποινή στέρησης άδειας οδηγού για τρείς μήνες μετά την αποφυλάκιση, καθώς και πέντε βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησής του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν ο 53χρονος, στις 9 Απριλίου, 2017, γύρω στις 11.15π.μ., οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, στο Παραλίμνι, ενώ τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, σε τελικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε, παρουσίασε ένδειξη 121μg%ml αναλογίας αλκοόλης στην εκπνοή του, αντί 22μg%ml, που είναι το επιτρεπόμενο από τον Νόμο ανώτατο όριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE