ΚΥΠΡΟΣ: Έπιασε αυτοκίνητο τύφλα στο μεθύσι «μέρα μεσημέρι» - Φυλάκιση και στέρηση άδειας

ΚΥΠΡΟΣ: Έπιασε αυτοκίνητο τύφλα στο μεθύσι «μέρα μεσημέρι» - Φυλάκιση και στέρηση άδειας

Ποινική καταδίκη σε οδηγό από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε την Παρασκευή (23/11) 53χρονο, σε ποινή φυλάκισης 20 ημερών σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Το Δικαστήριο επέβαλε επίσης στον 53χρονο ποινή στέρησης άδειας οδηγού για τρείς μήνες μετά την αποφυλάκιση, καθώς και πέντε βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησής του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν ο 53χρονος, στις 9 Απριλίου, 2017, γύρω στις 11.15π.μ., οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, στο Παραλίμνι, ενώ τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, σε τελικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε, παρουσίασε ένδειξη 121μg%ml αναλογίας αλκοόλης στην εκπνοή του, αντί 22μg%ml, που είναι το επιτρεπόμενο από τον Νόμο ανώτατο όριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE