Η Κέιτ Μίντλετον στην Κύπρο - Στο πλευρό του Ουίλιαμ για εκδήλωση στο νησί μας

Η Κέιτ Μίντλετον στην Κύπρο - Στο πλευρό του Ουίλιαμ για εκδήλωση στο νησί μας

Στην Κύπρο ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στις 5 Δεκεμβρίου.

Την βρετανική βάση Ακρωτηρίου θα επισκεφτούν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον στις 5 Δεκεμβρίου, για να συναντηθούν ενόψει των εορτών με το προσωπικό που υπηρετεί εκεί, τις οικογένειές τους αλλά και μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον στο twitter, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα παραστούν σε δύο εκδηλώσεις, σε Λονδίνο και Κύπρο, για στήριξη του στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών τους που δεν θα είναι μαζί κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Το ζεύγος αναμένεται να μεταφέρει μήνυμα υποστήριξης προς το προσωπικό, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι αρκετοί εξ αυτών θα βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους αυτή την περίοδο του χρόνου, προστίθεται.

Στις 4 Δεκεμβρίου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα διοργανώσουν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Λονδίνο, με την υποστήριξη της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας, για τις οικογένειες και τα παιδιά του προσωπικού που υπηρετεί στην Κύπρο.

Ακολούθως, στις 5 Δεκεμβρίου, Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον θα προσγειωθούν στη βάση Ακρωτηρίου και θα συναντηθούν με το προσωπικό που σταθμεύει εκεί, τα μέλη των οικογενειών τους που ζουν στις βάσεις, το επιτόπιο προσωπικό και μέλη της τοπικής κοινότητας.

Σε ανάρτησή τους στο twitter οι Βρετανικές Βάσεις αναφέρουν ότι αναμένουν να καλωσορίσουν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ τον επόμενο μήνα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE