Black Friday και στο ποδόσφαιρο - Ομάδα δίνει τον πρώτο σκόρερ της σε τιμή «ευκαιρίας» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Black Friday και στο ποδόσφαιρο - Ομάδα δίνει τον πρώτο σκόρερ της σε τιμή «ευκαιρίας» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Black Friday… χτύπησε και τις ποδοσφαιρικές ομάδες αλλά εντάξει αυτές το πήραν χιουμορίστικα αφού έβγαλαν στο σφυρί τον πρώτο τους σκόρερ για μόλις 1.000.000 ευρώ!

1.000.000 ευρώ! Αυτή είναι η τιμή που πουλιέται όχι ο Μίλερ, όχι ο Ρονάλντο, όχι κάποιος παίκτης από τη La Liga ή την Premier League.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE