ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημο: Ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή ο Ολυμπιακός!

Επίσημο: Ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή ο Ολυμπιακός!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Γιάννης Μασούρας, αφού οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μεσοεπιθετικού από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Πριν από λίγες ημέρες φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της Εθνικής ομάδας, όταν έκανε ντεμπούτο στην αναμέτρηση απέναντι στην Εσθονία. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έρχεται και η ώρα της μεγάλης μεταγραφής, αφού ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου κάνει το άλμα για τον Ολυμπιακό.

Όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Πειραιώτες στην ιστοσελίδα του συλλόγου: Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος φέτος κάνει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης (4 γκολ σε 10 συμμετοχές), είναι ενεργό μέλος του Πανιωνίου από το 2014 (119 συμμετοχές / 15 γκολ), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηλυσιακό, κάνοντας πιο πολύ ηχηρές σεζόν που του χάρισαν την μεταγραφή του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Διακρίνεται για τα πλούσια αθλητικά του προσόντα, μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει είτε δεξιά είτε αριστερά, ενώ είναι και 8 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2019, όμως μετά από 4,5 χρόνια στην Πλατεία, ο 24χρονος μεσοεπιιθετικός αλλάζει στέγη και γειτονιά για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top