ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζεύγος έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια - Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζεύγος έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια - Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Ζεύγος από χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας κατανάλωσε δηλητηριώδη μανιτάρια και αυτή την στιγμή νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ζεύγος νοσηλεύεται σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση» στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά την κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών.

Συγκεκριμένα 76χρονος μαζί με την σύντροφο του που είναι αλλοδαπή κατανάλωσαν δηλητηριώδη μανιτάρια την Τρίτη (20/11).

Μετά που ενημερώθηκε η Αστυνομία οι δύο τους νοσηλεύονται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την Παρασκευή (23/11).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE