Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας- Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις
«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Bayar, σε γραπτή του δήλωση, διερωτήθηκε πώς γίνεται αυτοί που λένε ότι «θα τελειώσουμε αν δεν υπάρξει λύση», να ζουν για περισσότερα από 40 χρόνια.
Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι αφενός μεν η ε/κ πλευρά δηλώνει ότι θέλει ομοσπονδία και μια ενωμένη Κύπρο, αφετέρου δε εξοπλίζεται και στήνει αγάλματα μελών της ΕΟΚΑ.
Υποστήριξε, ακόμη, ότι παρά τις υποχωρήσεις Ταλάτ – Ακιντζί, εντούτοις δεν κατάφεραν να επιτύχουν κάποιο αποτέλεσμα.
Είπε ότι οι Τ/κ θα πρέπει να αντιληφθούν πως οι Ε/κ τους βλέπουν ως μειονότητα και πως στόχος τους είναι να τους αποξενώσουν από την μητέρα πατρίδα τους.
Ανέφερε, τέλος, ότι η «ΤΔΒΚ» θα πρέπει να επιβιώσει.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις