Π. Σάντσεθ: Η σύνοδος κορυφής της ΕΕ μπορεί να ακυρωθεί αν δεν υπάρξει συμφωνία για το Γιβραλτάρ

Π. Σάντσεθ: Η σύνοδος κορυφής της ΕΕ μπορεί να ακυρωθεί αν δεν υπάρξει συμφωνία για το Γιβραλτάρ

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ δήλωσε σήμερα ότι η σύνοδος κορυφής των ευρωπαίων ηγετών που αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή για να επικυρώσει τη συμφωνία του Brexit, είναι πιθανόν να ακυρωθεί αν δεν υπάρξει μέχρι τότε συμφωνία για το Γιβραλτάρ.

"Αν δεν υπάρξει συμφωνία, είναι προφανές ότι αυτό που θα συμβεί είναι ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πολύ πιθανόν να μην πραγματοποιηθεί", δήλωσε ο Σάντσεθ σε συνέντευξη Τύπου στην Αβάνα όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE