Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο σετ του προημιτελικού με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο –πόντο με την «Μεγάλη Κυρία» να προηγείται μέχρι τα τελικά στάδια του σετ (20-19). Το ΑΠΟΕΛ όμως φάνηκε πιο έτοιμο στα τελικά στάδια του σετ και «άνοιξε» τη διαφορά κερδίζοντας 25-22 και πήρε το σπουδαίο πρώτο σετ με 1-0.
Το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ ανώτερο στο δεύτερο σετ και κέρδισε με 25-14 αφού προηγήθηκε με 12-02. Με το προβάδισμα 2-0 που εξασφάλισαν οι «γαλαζοκίτρινοι» εξασφάλισαν την πρόκριση στο φάϊναλ – φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας.
Η Ανόρθωση παρά τον αποκλεισμό τα έδωσε όλα στο τρίτο σετ και μετά από ένα αγώνα που πήγαινε πόντο – πόντο φάνηκε πιο αποφασιστική κερδίζοντας 25-21 μειώνοντας σε 1-2 τα σετ.
Στο τέταρτο σετ το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο και προηγήθηκε 08-13 για να κερδίσει 25-16 και τον προημιτελικό με 3-1 σετ.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Παγιάν, , Σαββίδης, Κοντός, Στρουγκάρεβιτς, Παναγιωτίδης, Αμπουϊλα, -Λίμπερο1: Χαραλαμπίδης, Λίμπερο 2: Μιλτιάδους – Αλλαγές: Χριστοφόρου, Χατζηδημητρίου.
AΠΟΕΛ(Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Γεωργίου Κασαμπαλλής, ,Χάλαντα, Ράμμα, Χρυσοστόμου, Δημητρίου, Λίμπερο: Παντελή– Αλλαγές: Αβερκίου.
Πολύ καλό ήταν το πρώτο σετ το οποίο κέρδισε ο Green Air Παφιακός με 25-21 και πήρε σημαντικό προβάδισμα απέναντι στην πολύ καλή ΑΕ Καραβά.
Ο Green Air Παφιακός επικράτησε δύσκολα με 25-21 και πήρε και το χρυσό δεύτερο σετ, προηγούμενος με 2-0 σετ.
Χωρίς δραματικές αλλαγές κύλησε το τρίτο σετ με την παφιακή ομάδα να κερδίζει 25-20 και να εξασφαλίζει την πρόκριση στο φάϊναλ – φορ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




