Αναχωρεί για Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το Brexit

Αναχωρεί για Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης - Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το Brexit

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί το βράδυ του Σαββάτου (24/11) για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ που θα πραγματοποιηθούν αύριο, με θέμα το Brexit.

Σε ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρεται ότι στο περιθώριο της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι. Στο πλαίσιο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, οι 27 ηγέτες θα έχουν κοινή συνάντηση με την Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου, θα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE