ΛΕΜΕΣΟΣ: Υδροστρόβιλος σε θαλάσσια περιοχή λόγω κακοκαιρίας - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υδροστρόβιλος σε θαλάσσια περιοχή λόγω κακοκαιρίας - VIDEO

Υδροστρόβιλος δημιουργήθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Επισκοπής της επαρχίας Λεμεσού, πλησίον των αγγλικών Βάσεων, την Παρασκευή 23/11.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε η σελίδα «KitasWeather» την Παρασκευή, ο υδροστρόβιλος, κινείτο από την θάλασσα προς το παραλιακό μέτωπο της Επισκοπής.

Σύμφωνα με τη σελίδα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς οι υδροστρόβιλοι δεν συνηθίζουν να βγαίνουν στη στεριά.

Παράλληλα όπως αναφέρεται δεν έχουν την ίδια ένταση με τον ανεμοστρόβιλο που σημειώθηκε πρόσφατα στους Αγίους Τριμιθιάς.

Ανεμοστρόβιλος,  ο οποίος συνδεόταν με υπερκυτταρική καταιγίδα, όπως αναφέρει η σελίδα.

Δείτε το βίντεο:

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Στις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να συζητηθεί τελικά το Κυπριακό στη βουλή, το οποίο έχει εγγράψει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς κάτω από το κεφάλαιο Δ.

BEST OF TOTHEMAONLINE