Με απουσίες αλλά τον ίδιο στόχο! Το ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ πλάνο του Αυγουστή

Με απουσίες αλλά τον ίδιο στόχο! Το ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ πλάνο του Αυγουστή

Με πολλές απουσίες αλλά και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη κόντρα στην Αλκή αναμένεται να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο ο Απόλλωνας του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Ρομπέρζ και Μάρκοβιτς όπως επίσης και τους τραυματίες Παπουλή, Βασιλείου, Καραγιόλ και Γιούστε.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν η ενδεκάδα του Απόλλωνα θα είναι αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και στα άκρα της άμυνας οι Πέδρο και Σουμά.

Στο κέντρο της άμυνας ο Ουεντραόγκο με παρτενέρ έναν εκ των Χάμπο και Μπρου. Αν πάει ο Χάμπος στην άμυνα τότε ο Μπρου θα πάει στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Σακέτι ή το αντίθετο.

Σε ρόλο επιτελικού χαφ ο Φακούντο Περέιρα ενώ στα άκρα της επίθεση θέση διεκδικούν οι Ζελάγια, Φοπαλά και Σαρδινέρο με τους πρώτους δύο να έχουν προβάδισμα.

Στην κορυφή θα είναι ο Μάγκλιτσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE