Ταϊβάν: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός - Η Πρόεδρος Τσάι Ινγκ-γουέν δεν αποδέχτηκε την παραίτηση

Ταϊβάν: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός - Η Πρόεδρος Τσάι Ινγκ-γουέν δεν αποδέχτηκε την παραίτηση

Ο πρωθυπουργός της Ταϊβάν Γουίλιαμ Λέι δήλωσε σήμερα ότι υπέβαλε την παραίτησή του στην πρόεδρο Τσάι Ινγκ-γουέν, μετά την ήττα του κυβερνώντος Δημοκρατικού Προοδευτικού Κόμματος στις σημερινές δημοτικές εκλογές.

“ Τα εκλογικά αποτελέσματα έδειξαν πως οι άνθρωποι δεν είναι ικανοποιημένοι. Λυπάμαι γι’ αυτό, ενώ υπέβαλα την παραίτησή μου στην πρόεδρο Τσάι Ινγκ-γουέν, αποδεχόμενος την πολιτική ευθύνη,” έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος δε ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στην σελίδα του, στο Facebook.

Η Πρόεδρος Τσάι Ινγκ-γουέν παραιτείται από την προεδρία του κυβερνώντος Δημοκρατικού Προοδευτικού Κόμματος

Η Πρόεδρος της Ταϊβάν Τσάι Ινγκ-γουέν δήλωσε ότι παραιτείται από την προεδρία του κυβερνώντος Δημοκρατικού Προοδευτικού Κόμματος, μετά την ήττα που υπέστη το κόμμα στις σημερινές δημοτικές εκλογές. Η ίδια δήλωσε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι δεν αποδέχτηκε την παραίτηση του πρωθυπουργού Γουίλιαμ Λέι.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στην Αγ. Νάπα: Τετράτροχη προσέκρουσε σε όχημα και μετά σε λεωφορείο – Διασωληνωμένος 19χρονος

Σοβαρό τροχαίο στην Αγ. Νάπα: Τετράτροχη προσέκρουσε σε όχημα και μετά σε λεωφορείο – Διασωληνωμένος 19χρονος

Σοβαρή οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.20 χθες (27/08) το απόγευμα στη λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE