ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΦΟΥ: Συνελήφθη ο πατέρας – Ο λόγος που έστρεψε το όπλο στο παιδί του

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΦΟΥ: Συνελήφθη ο πατέρας – Ο λόγος που έστρεψε το όπλο στο παιδί του

Σύλληψη 65χρονου για υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος του γιου του.

Στην σύλληψη 65χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος του γιου του ηλικίας περίπου 44 ετών στην κοινότητα Καναβιού.

Ο 65χρονος οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και ανακρίνεται, ενώ από τις  προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι αιτία της απόπειρας φόνου σε βάρος του γιου του ήταν οι οικογενειακές διαφορές.

Μετά το περιστατικό που συνέβη γύρω στις 15:00 του Σαββάτου 24/11 ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με την επί καθήκοντι ιατρό, αυτός φέρει τραύμα εισόδου στην θωρακική περιοχή  συνεπεία ξένου σώματος και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και σειρά εξετάσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση του 44χρονου που φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Πυροβόλησε με κυνηγετικό τον γιο του- Η κατάσταση του τραυματία

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE