Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Τους πρώτους τρεις βαθμούς της πανηγύρισε μετά από τα… μέσα Αυγούστου και τη δεύτερη αγωνιστική η Μονακό, που επικράτησε της Καέν εκτός έδρας με 1-0.
Σκόρερ της πρώτης νίκης των Μονεγάσκων στην θητεία του Τιερί Ανρί ήταν ο Ραδαμέλ Φαλκάο, με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 55ο λεπτό του ματς.
Κι ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 91’ με τον Τσουκουντέ αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR!
Η Ναντ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ανζέ, στο τοπικό ντέρμπι, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το καλημέρα, είχαν και δοκάρι, αλλά τα «καναρινια» ισοφάρισαν με τον Γουαρίς να έρχεται από τον πάγκο και να σκοράρει ένα λεπτό πριν τη λήξη.
Σε άλλο σημαντικό σημερινό ματς της 14ης αγωνιστικής στην Ligue 1, η τελευταία Γκινγκάμπ ήλπιζε ότι ο ερχομός του Ζοσλίν Γκουβερνέ στον πάγκο της θα έφερνε και μια επιτυχία.
Ωστόσο, η Ρεμς είχε… άλλη άποψη, με τους Σαβαλερίν να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2’ και τον Ντά να «καθαρίζει» τη νίκη, αφού το εύστοχο πέναλτι του Τουράμ ήρθε… αργά.
Λιόν-Σεντ Ετιέν 1-0
(62′ Ντεναγιέρ)
Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ 1-0
(9′ Καβάνι)
Καέν-Μονακό 0-1
(55′ Φαλκάο)
Ντιζόν-Μπορντό 0-0
Ναντ-Ανζέ 1-1
(89′ Γουαρίς – 5′ Μπαοκέν)
Ρεμς-Γκινγκάμπ 2-1
(2′ Σαβαλερίν, 68′ Ντιά – 81′ πεν. Τουράμ)
Στρασβούργο-Νιμ 0-1
(71′ Λουμποί)
Μονπελιέ-Ρεν (16:00)
Νις-Λιλ (18:00)
Αμιάν-Μαρσέιγ (22:00)
Σεντ Ετιέν-Ναντ (21:45)
Λιλ-Λιόν (18:00)
Ανζέ-Καέν (21:00)
Γκινγκάμπ-Νις (21:00)
Μονακό-Μονπελιέ (21:00)
Νιμ-Αμιάν (21:00)
Τουλούζ-Ντιζόν (16:00)
Μαρσέιγ-Ρεμς (18:00)
Ρεν-Στρασβούργο (18:00)
Μπορντό-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις