Ίδια ΚΟΨΙΑ κι ο «βενιαμίν» της οικογένειας!

Ίδια ΚΟΨΙΑ κι ο «βενιαμίν» της οικογένειας!

Την ευκαιρία στον Ντανίλο Σπόλιαριτς, έδωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, να κάνει επίσημο ντεμπούτο στην επαγγελματική ομάδα. 

Μπήκε αλλαγή την τελευταία μισή ώρα ο 19χρονος (γεννήθηκε Ιούλιο του 1999) κεντρικός χαφ, ίδια… κοψιά με τον μπαμπά του κι αυτός. 

Σα να μας φάνηκε, να έχει λίγη περισσότερη δύναμη από τον αδελφό του Ματία, ο οποίος ανήκει στην Αλκή φέτος, αλλά δεν έπαιξε χτες στο Τσίρειο. 

Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς, είναι ο τριτότοκος γιος, του παλιού άσου της Λεμεσιανής ομάδας Μιλένκο Σπόλιαριτς. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το περασμένο Καλοκαίρι. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE