Το πιο ΚΟΜΒΙΚΟ… Τι ετοιμάζει ο Στρέπελ για το διπλό στο ΓΣΠ!

Το πιο ΚΟΜΒΙΚΟ… Τι ετοιμάζει ο Στρέπελ για το διπλό στο ΓΣΠ!

Ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία για την Ανόρθωση του Γιούργκεν Στρέπελ που πάει στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια.

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και ισοβαθμούν με την Ομόνοια στην βαθμολογία (από 12 βαθμούς) οπότε αντιλαμβάνονται όλοι πόσο κομβικό είναι το ντέρμπι που θα γίνει το απόγευμα (17:00) στο ΓΣΠ.

Το πλάνο του Στρέπελ

Με δεδομένα ότι θα είναι εκτός οι Ιγκιεμπόρ, Κάτσαρ, Αρτυματάς και ο τιμωρημένος Κατσαράβα ο Στρέπελ ετοιμάζει τα πλάνα του.

Για την θέση κάτω από τα δοκάρια προβάδισμα έχει ο Δημητρίου και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Στρούνα, Μπεσάτ με αμυντικό δίδυμο Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο, που επιστρέφουν.

Στη μεσαία γραμμή ο Βίκτορ θα έχει ρόλο αμυντικού χαφ και πιο μπροστά του θα κινούνται οι Πράνιτς και Ράγιος.

Στην επιθετική τριάδα ο Ντούρις θα είναι στην κορυφή με τους Λαβόρδε και Μικελτάντζε να έχουν προβάδισμα για τις θέσεις στα άκρα. Οι Σισέ και Εγγλέζου έχουν κάποιες πιθανότητες να πάρουν θέση στα φτερά.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.