Ο Υπουργός Παιδείας στη Σύνοδο του Συμβουλίου Παιδείας στις Βρυξέλλες

Ο Υπουργός Παιδείας στη Σύνοδο του Συμβουλίου Παιδείας στις Βρυξέλλες

Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε την Κυριακή ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης για να συμμετάσχει  στη Σύνοδο του Συμβουλίου Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού  της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 26 και 27 Νοεμβρίου.

Κύριες θεματικές της Συνόδου του Συμβουλίου είναι  η Στρατηγική της ΕΕ για τη Νεολαία  2019-2027, η Σύσταση για την προώθηση της αυτόματης αμοιβαίας αναγνώρισης των πτυχίων τριτοβάθμιας και ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και η δημιουργία του Ευρωπαϊκού Χώρου Εκπαίδευσης,  το πρόγραμμα εργασιών στον πολιτιστικό τομέα 2019-2022 και η οικονομική διάσταση του αθλητισμού.

Ο Υπουργός θα επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE