Ο Μακρόν αναμένει πληροφορίες για χημική επίθεση στο Χαλέπι

Ο Μακρόν αναμένει πληροφορίες για χημική επίθεση στο Χαλέπι

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε σήμερα την ελπίδα ότι πληροφορίες σχετικές με την χθεσινή επίθεση με αέριο χλωρίου στο Χαλέπι, θα σταλούν στον Οργανισμό Απαγόρευσης των Χημικών Οπλων (OPCW) κι όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για την επίθεση, θα εντοπιστούν.

"Η Γαλλία καταδικάζει κάθε χρήση χημικών όπλων κι ελπίζει ότι αυτοί που αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με την χρήση τους θα τις στείλουν στον αρμόδιο διεθνή οργανισμό στην Χάγη, ώστε να αποδειχτεί το γεγονός της χρήσης χημικών όπλων και να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι γι` αυτήν," δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Μακρόν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE