Ο Μακρόν αναμένει πληροφορίες για χημική επίθεση στο Χαλέπι

Ο Μακρόν αναμένει πληροφορίες για χημική επίθεση στο Χαλέπι

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε σήμερα την ελπίδα ότι πληροφορίες σχετικές με την χθεσινή επίθεση με αέριο χλωρίου στο Χαλέπι, θα σταλούν στον Οργανισμό Απαγόρευσης των Χημικών Οπλων (OPCW) κι όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για την επίθεση, θα εντοπιστούν.

"Η Γαλλία καταδικάζει κάθε χρήση χημικών όπλων κι ελπίζει ότι αυτοί που αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με την χρήση τους θα τις στείλουν στον αρμόδιο διεθνή οργανισμό στην Χάγη, ώστε να αποδειχτεί το γεγονός της χρήσης χημικών όπλων και να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι γι` αυτήν," δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Μακρόν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE