ΣΚΗΝΙΚΟ με Αναστασίου και ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης έξω από το αποδυτήριο της Ομόνοιας!

ΣΚΗΝΙΚΟ με Αναστασίου και ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης έξω από το αποδυτήριο της Ομόνοιας!

Η Ομόνοια υποδέχεται την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (25/11) σε ένα παιχνίδι που γίνεται στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής των πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου, πριν το παιχνίδι είχε τετ α τετ με τον Γκόρτον Σίντελφελντ έξω από το αποδυτήριο της Ομόνοιας.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η Primetel, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός της Ανόρθωσης περίμενε έξω από το αποδυτήριο τον Αναστασίου, ο οποίος βγήκε και τα είπαν οι δύο τους για λίγο.

Να σημειώσουμε πως οι δύο τους συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό, όπως και ο Πράνιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE