Ο Μεχίας για το καλό μισάωρο, την ΚΟΥΡΑΣΗ και τον ΣΤΟΧΟ της Ομόνοιας! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μεχίας για το καλό μισάωρο, την ΚΟΥΡΑΣΗ και τον ΣΤΟΧΟ της Ομόνοιας! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τόμας Μεχίας μίλησε μετά το τέλος του ισόπαλου ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια (25/11).

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας:

»Το πρώτο 30λεπτο ήμασταν καλοί. Ήμασταν επιθετικοί. Θεωρώ πως πρέπει να κρατήσουμε τις καλές στιγμές από το παιχνίδι, να ξεκουραστούμε σήμερα και από αύριο να αρχίσουμε δουλειά για το επόμενο ματς».

»Όπως είπα το πρώτο 30λεπτο ήμασταν καλοί. Μετά κουραστήκαμε λίγο και αυτός είναι ο λόγος θεωρώ που βρήκαν ευκαιρίες. Αλλά είναι φυσιολογικό να γίνει γιατί είναι καλή ομάδα η Ανόρθωση. Πρέπει να κρατήσουμε το καλό μισάωρο ενόψει των επόμενων παιχνιδιών».

»Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να κρατήσουμε μόνο τα θετικά».

»Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE