Ο Μεχίας για το καλό μισάωρο, την ΚΟΥΡΑΣΗ και τον ΣΤΟΧΟ της Ομόνοιας! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μεχίας για το καλό μισάωρο, την ΚΟΥΡΑΣΗ και τον ΣΤΟΧΟ της Ομόνοιας! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τόμας Μεχίας μίλησε μετά το τέλος του ισόπαλου ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια (25/11).

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας:

»Το πρώτο 30λεπτο ήμασταν καλοί. Ήμασταν επιθετικοί. Θεωρώ πως πρέπει να κρατήσουμε τις καλές στιγμές από το παιχνίδι, να ξεκουραστούμε σήμερα και από αύριο να αρχίσουμε δουλειά για το επόμενο ματς».

»Όπως είπα το πρώτο 30λεπτο ήμασταν καλοί. Μετά κουραστήκαμε λίγο και αυτός είναι ο λόγος θεωρώ που βρήκαν ευκαιρίες. Αλλά είναι φυσιολογικό να γίνει γιατί είναι καλή ομάδα η Ανόρθωση. Πρέπει να κρατήσουμε το καλό μισάωρο ενόψει των επόμενων παιχνιδιών».

»Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να κρατήσουμε μόνο τα θετικά».

»Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE