ΠΑΦΟΣ – 13ΧΡΟΝΗ: Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο η ανήλικη

ΠΑΦΟΣ – 13ΧΡΟΝΗ: Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο η ανήλικη

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 13χρονη που υπέστη εγκαύματα, κατά την προσπάθειά της να ανάψει τζάκι στην οικία της.

Η 13χρονη νοσηλεύεται σε κλινική εγκαυμάτων.

Φέρει εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Θυμίζουμε ότι, το περιστατικό συνέβη στις 15:57 της Κυριακής (25/11) στην Πάφο,  όταν, σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, στην προσπάθεια της η 13χρονη να ανάψει το τζάκι στο σπίτι με υγρό καυσίμων, αυτό άρπαξε φωτιά.

Σημειώνεται ότι στην οικία ήταν και η μητέρα της 13χρονης.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

Μετά την ψήφιση της φορολογικής μεταρρύθμισης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανακοινωθέν του, κάνει λόγο για μια ιστορική μεταρρύθμιση που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της οικονομικής ανταγωνιστικότητας.