ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέντε εναντίον ενός για 650 ευρώ – Χειροπέδες σε 29χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέντε εναντίον ενός για 650 ευρώ – Χειροπέδες σε 29χρονο

Σύλληψη 29χρονου για υπόθεση ληστείας στη Λάρνακα.

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε το βράδυ της Κυριακής 25/11 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής, 30χρονος ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην επαρχία Λάρνακας, πέντε πρόσωπα του επιτέθηκαν σε διάφορα μέρη του σώματος του και του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκαύματα τριβής στο σώμα και εκδορές στο πρόσωπο και στα πόδια και κρατήθηκε προληπτικά για περαιτέρω νοσηλεία.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά τη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE