Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής νίκησε στην έδρα της με 3-1 το ΘΟΪ Λακατάμιας από τέρματα που πέτυχαν οι Κυριάκος Σταύρου (40′), Λούκας Αντωνίου (57′) και Ανδρέας Βασιλείου (61′). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με τον Στέλιο Λειψό.
Στη δεύτερη θέση με 26 βαθμούς βρίσκεται ο Χαλκάνορας αλλά σε δέκα αγώνες. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Χαλκάνορας με γκολ του Ανδρέα Ξενοφώντος νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τον τέταρτο της κατάταξης Ερμή Αραδίππου που γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα.
Στην επόμενη αγωνιστική θα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Χαλκάνορα με την Ομόνοια Αραδίππου. Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες μαζί με το Φρέναρος παραμένουν αήττητες.
Το τρίτο της κατάταξης Φρέναρος νίκησε με 9-0 την Αλκή Ορόκλινης και έφτασε στους 25 βαθμούς σε εννέα αγώνες. Σκόραραν οι Ψαθάς (2′, 56′ 60′), Δημητρίου (30′, 53′), Χατζησέργης (33′, 68′), Λεμέσιος (43′) και Νικολάου (58′).
Η Αγία Νάπα νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον Εθνικό Άχνας. Σκόραραν οι Μιχάλης Αντωνίου (14′) και Ευστάθιος Γιανναράς (45′), ενώ για τον Εθνικό μείωσε στο 65′ ο Μάριος Κοφτερός.
Απόλλωνας (Κλιμάκιο Πάφου) – Δόξα Κατωκοπιάς…3-0
Άτλας Αγλαντζιάς – Ορφέας Λευκωσίας…1-0
Εθνικός Λατσιών – ΠΑΕΕΚ…1-13
Την κούρσα των σκόρερ οδηγεί ο Κυριάκος Σταύρου της πρωτοπόρου Ομόνοιας Αραδίππου με 18 τέρματα. Ακολουθεί ο Λάζαρος Σάρδαλος του Χαλκάνορα με 12 τέρματα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




