Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη Ποδηλασία Αγάπης 2018 του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη Ποδηλασία Αγάπης 2018 του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας, το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου διοργάνωσε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την «Ποδηλασία Αγάπης» για τα βρέφη που βρίσκονται στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου, εις μνήμην των μικρών Πάνου & Κρίστιαν. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου με την στήριξη της Θερμοκοιτίδας Αγάπης και με τη συνεργασία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Περισσότεροι από 200 ποδηλάτες έλαβαν μέρος φέτος στις δύο διαδρομές της καθιερωμένης Ποδηλασίας Αγάπης, στέλνοντας το ισχυρό μήνυμα «ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» για τα πρόωρα βρέφη ώστε να βρεθούν σύντομα στο σπίτι τους.

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πρόωρων παιδιών προσφέροντας οικονομική βοήθεια για αναγκαίες θεραπείες. Το ίδρυμα επίσης στηρίζει τους γονείς παρέχοντας πληροφοριακό υλικό μέσω της ιστοσελίδας www.panosfoundation.org, βοηθώντας τους να προετοιμαστούν όσον το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση των παιδιών τους. Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το Ίδρυμα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μετατρέπει την κάθε εισφορά σε ένα μικρό θαύμα, χαρίζοντας ένα «χαμόγελο σε μια ψυχή», παρέχοντας έτσι ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Μάρλο Ευριπίδου, Πρόεδρος του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου, δήλωσε σχετικά: «Εκ μέρους του Ιδρύματος Πάνου Ευριπίδου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδηλάτες και όλους όσους βρεθήκαν εκεί ή συνεισέφεραν για να στηρίξουν την προσπάθεια μας. Θερμές ευχαριστίες επίσης στους υποστηρικτές μας, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας: ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ, CYPRUS CYCLING, LIMASSOL TOURISM BOARD, ΚΕΑΝ, CABLENET, SYNERGAS, ENEOS, PSALTIS AUTO PARTS, XM™ , NEXT BIKE, CHOICE FM, , MC MEDIA, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΕΜΕΣΟΣ, ACTION, MESIMVRIA ENTERPRISES, ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, AMBULINE και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ».

#PanosEvripidouFoundation #WorldPrematurityDay#preemies

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.