Αποκλειστική φωτογραφία του Λούη με τον παππού του – Επικοινωνιακός από τα 2 του ο Πατσαλίδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποκλειστική φωτογραφία του Λούη με τον παππού του – Επικοινωνιακός από τα 2 του ο Πατσαλίδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μόλις στα 2 του χρόνια ο Λούης Πατσαλίδης ποζάρει στον φακό και χαιρετά σαν τον πρίγκιπα George. 

 

Ο Λούης Πατσαλίδης με λίγα λόγια αποτύπωσε την άγνωστη ζωή του 93χρονου παππού του, Λούη Πατσαλίδη.

Τα γενέθλια του είχε ο παππούς του Λούη Πατσαλίδη και ο παρουσιαστής του Alpha Κύπρου στον Καλοπαναγιώτη για να γιορτάσει τα 93α  χρόνια του παππού του, Λούη Πατσαλίδη.

Με περηφάνια ο Λούης μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία με τον παππού του και τον συνονόματο του ξάδελφο, αποσπώντας δεκάδες σχόλια για τον 'λεβέντη' τον παππού του, αλλά και για το πόσο πολύ του μοιάζει. 

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Λούη Πατσαλίδη και απέσπασε πληροφορίες για τον παππού Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος ήταν οδηγός ταδί την δεκαετία του ’50 στην Λεμεσό.

Σε δύσκολες εποχές κατάφερε να επιβιώσει. Για χρόνια υπήρξε επιστάτης στα δημόσια έργα και είναι λάτρης του τόπου καταγωγής του.

Λατρεύει τον Καλοπαναγιώτη και έζησε την εποχή της ακμής και της παρακμής του όμορφου του χωριού, το οποίο δεν εγκαταλείπει παραμόνο σε σπάνιες περιπτώσεις.

Ο παππούς Λούης Πατσαλίδης, όπως μας είπε ο παρουσιαστής του Alpha Κύπρου, διαθέτει χιούμορ. Μάλιστα τόνισε ότι από τον παππού του κληρονόμησε το πηγαίο του χιούμορ. 

Δείτε τον Λούη Πατσαλίδη να ποζάρει με τον παππού του μόλις στα 2 του χρόνια: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.