ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης γυναίκας

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης γυναίκας

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/11) έχασε τη ζωή της η Μυροφόρα Αρέστη, 72 ετών, τέως από την Επισκοπή Πάφου.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 1μ.μ., όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη κάτοικος Πάφου, στον κεντρικό δρόμο Πάφου – Επισκοπής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 72χρονη, η οποία τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Η 72χρονη τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της γύρω στις 6 το απόγευμα.

Η 47χρονη οδηγός του οχήματος αρχικά εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος και επέστρεψε με την πάροδο 30 περίπου λεπτών. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέες εξελίξεις στο Κυπριακό: Τι είπε ο Πρόεδρος για τη συνάντηση με Ολγκίν

Νέες εξελίξεις στο Κυπριακό: Τι είπε ο Πρόεδρος για τη συνάντηση με Ολγκίν

Η συνάντηση με την κα Ολγκίν δεν είναι η πρώτη μέσα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE