Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
«Για κακή τους τύχη, για κάποιους που τον θεωρούσαν ξοφλημένο, μας έχει προσφέρει ποικιλοτρόπως, είναι παίκτης-ορχήστρα και σκοράρει κατά βούληση.
Είναι ένας από τους υπόλοιπους, όπως οι Μάγκλιτσα, Ζελάγια, Πέδρο και άλλοι. Οι φίλοι του Απόλλωνα να μην αγχώνονται και να μην ανησυχούν, γιατί το συμβόλαιο του είναι διάρκειας δύο χρόνων. Δεν έχουμε χάσει κανέναν ποδοσφαιριστή που θέλαμε τα τελευταία δύο χρόνια.
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Μπρού, αλλά είναι αληθινό. Προέκυψε νέο πρόβλημα τραυματισμού και ίσως η μακρά αποχή, να του προκάλεσε ζημιά. Είναι υψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστής όμως, θα τον στηρίξουμε και θα έρθει η ώρα που θα μας το ανταποδώσει».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις