FSB: Τα ουκρανικά πλοία στον Πορθμό Κερτς αγνόησαν προειδοποιητικές βολές

FSB: Τα ουκρανικά πλοία στον Πορθμό Κερτς αγνόησαν προειδοποιητικές βολές

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας ανέφερε σήμερα ότι τα ουκρανικά πολεμικά πλοία αγνόησαν προειδοποιητικές βολές, εξωθώντας τα ρωσικά πλοία να άνοιξουν πυρ με πραγματικά πυρά, μετά αφότου εισήλθαν παράνομα σε ρωσικά χωρικά ύδατα.

Τα ουκρανικά πλοία ήταν εκείνα που πρώτα στόχευσαν τα όπλα τους ενάντια σε ρωσικά πλοία στον Πορθμό Κερτς κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας, ανέφερε η ανακοίνωση της FSB.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE