ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί ρίφθησαν κατά του Νίκου Ροδοθέου γύρω στις 11:15 (27/11) στην οδό Εθνικής Φρουράς, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Του Έκτορα Γεωργίου

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε, οι εξεταστές της υπόθεσης έχουν προβεί σε σήμανση τεσσάρων καλύκων.

Ο δράστης ή οι δράστες, επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον κ. Ροδοθέου προς το τέλος της οδού Εθνικής Φρουράς, λίγο πριν την Καλλιπόλεως και στο ύψος του υπαίθριου χώρου στάθμευσης που υπάρχει στο σημείο.

Η αστυνομική δύναμη στον Λυκαβητό είναι μεγάλη, καθώς μετρήσαμε τουλάχιστον 13 περιπολικά. Χρησιμοποιούνται, επίσης, ανιχνευτικοί σκύλοι.

Αρκετοί αστυνομικοί ερευνούν και τους γύρω χώρους (σ.σ. όχι μόνο το σημείο που έχει αποκλειστεί για εξετάσεις) με τη χρήση κλεφτοφάναρων.

Εξετάσεις γίνονται και σε αυτοκίνητο που ανήκει σε κοπέλα και δεν ενέχεται με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE