Απολογήθηκε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για την αποφυλάκιση παιδεραστών – «Όχι καλώς μελετημένα» - VIDEO
27.11.2018 - 11:51
Μιλώντας στην εκδήλωση παρουσίασης του Συμβουλίου Εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής για την Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Κακοποίησης Παιδιών, «Φωνή», o Πρόεδρος ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για την προεδρική χάρη που δόθηκε σε καταδικασθέντες παιδεραστές.
Ο Πρόεδρος μάλιστα, ευχαρίστησε δημόσια την Αναστασία Παπαδοπούλου, η οποία του «υπέδειξε το σφάλμα» όπως είπε και δήλωσε ότι, «έγιναν οι διορθώσεις ή οι διορθωτικές αλλαγές».
«Ευελπιστώ ότι δεν θα ξαναγίνει το ίδιο λάθος, όχι από εμένα βεβαίως αλλά από εκείνον που θα με διαδεχθεί», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.
Θυμίζουμε ότι, την Τρίτη (27/11) δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ανέφερε ότι επτά καταδικασθέντες παιδεραστές, αναμένεται να αποφυλακιστούν, με προεδρική χάρη.
Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.